Гаджев бе в Испания на контролен преглед при доктора, който преди шест месеца го оперира. Вестите, които Влади донесе от Иберийския полуостров изглежда са добри, защото той бе в добро настроение и взе участие в заниманието.
"Новините за мен от Испания са положителни", заяви за Гонг Гаджев.
"След прегледа, който ми направи, докторът каза, че кракът ми е, да не кажа в перфектно, но в много добро състояние. Мускулът е малко по-слаб като обем от другия, но това не е проблем. Каза ми, че мога да започна да тренирам с отбора, но да не правя на 100 процента това, което правят другите, а да мога да почувствам топката, смяната на движението, което не съм правил толкова дълго време. Съответно като съм готов да мога да тренирам наравно с всички."
Футболистът потвърди, че се чувства перфектно и досега си е направил подготовката. Той не пожела да се ангажира с прогноза точно кога ще е готов за игра, но според него, към третия, четвъртия кръг ще е готов на 90 процента за игра, иначе в тренировките много по-рано ще е готов.
Гаджев няма да ходи на повече контролни прегледи в Испания. В четвъртък навършва точно шест месеца от получаването на контузията.
"Това, което ми каза докторът, че след 2-3 седмици ще започна да тренирам на 100 процента на мен и на треньорите е достатъчно, убеден е Владо Гаджев.
Това за мен е добре. За петия кръг, за мача с ЦСКА, ще преценява ръководството."
Играчът приема спокойно и появата на нов футболист в неговата зона - дефанзивния халф Майкъл Тевия. Дали го плаши конкуренцията?
"Няма какво да ме плаши, категоричен е Гаджев. Който и да дойде в Левски е добре дошъл. Нормално е да има конкуренция. Няма от какво да се страхувам.
Аз ще се боря, ще тренирам, ще дам максимума от себе си. Чувствам се добре, макар и дългото време извън терена.
Изгарям от желание да започна да тренирам наравно с останалите и да започна да играя мачове. Не ме притеснява конкуренцията."