"Чакам с нетърпение да се оправи времето, да се оправят и терените и по този начин ЦСКА да покаже още по-хубава игра, такава каквато желаят феновете. До момента спечелихме седем от девет възможни точки. Вярно е, че можехме да постигнем и пълен актив, но в последните 30 минути на мача с Берое не бяхме достатъчно концентрирани, за да отбележим гол и да победим".
"Предстои ни мач в Мездра, Локомотив е доста опасен отбор. Достатъчно опитен, гледах два от мачовете им през пролетта, направиха ми впечатление особено срещу Локомотив София през първото полувреме.
Колкото до моите играчи – на този етап съм доволен от всички, нямам причина да не съм доволен от някого, просто ги въртя и гледам всеки от тях да играе. Затова и срещу Спортист се появиха Гранден и Николай Манчев. Маркиньос се възстановява добре, все още не е готов 100 % за игра, но записа две участия, при това добри в с дублиращия тим. Със сигурност ще го видите и в официален мач в някои от следващите кръгове.
Идва цикъл сряда-събота и поради тази причина ще продължа с промените. Искам всички да са подготвени. Вероятно във всеки от мачовете на ЦСКА ще предприемам по 3-4 промени спрямо предишния мач" – допълни румънския специалист.
На въпрос дали е разговарял с него боса на отбора Димитър Борисов във връзка с връщането в първия състав на Александър Бранеков и Орлин Орлинов, Андоне призна за такъв разговор.
"Възможно е, но само при много контузени, да върнем Бранеков. За Орлинов е по-трудно, тъй като разполагаме с много офанзивни играчи в момента".
Андоне обясни и за многото получени картони от негови играчи в последните три двубоя.
"Играем агресивно и затова получаваме картони. Това не ме притеснява. Дали някой ще пропусне мач поради наказание – няма проблем. Има кой да го замести".
Андоне заяви, че е харесал играчи от българското първенство и ако отбора му стане шампион в края на сезона е готов да ги предложи на президента на ЦСКА и евентуално те да бъдат трансферирани на "Армията".
Накрая, треньорът не пожела да коментира резултата от мача Литекс – Левски /3:0/, но сподели впечатления от добрата игра на "оранжевите".
"Литекс игра притиснат след загубата от Пирин и бе много по-добър от Левски. Вкараха и три гола, които са на ниво "европейски турнири", завърши Йоан Андоне.