Босът на "червените" бе гост в предаването "Тази сутрин" и даде своето мнение относно най-дискутираната тема в спортния живот на България – ексцесиите на мача Локомотив (Мездра) – ЦСКА.
След нахлуване на терена, от страна на публиката на ЦСКА , двубоят бе прекратен в 65-ата минута при резултат 1:0 и бе присъдена служебна победа с 4:0 за Локо (Мз).
ЦСКА маха трима при служебна загуба
"Това се случва и в Европа. Там обаче няма фенове на пистата. Нормално е човек да го е страх, да ходи на такива мачове. Може да има и 3:0 за ЦСКА, не се знае още. Донякъде има провокация, донякъде са виновни нашите фенове. Имаше и наши привърженици, които нахлуха на терена. Все още обаче не сме ги разпознали", каза Борисов.
"Рискови мачове са тези, които гостуват ЦСКА и Левски. Тези клубове имат най-многобройна публика все пак", каза още босът на "армейците".
Днес в 10:30 часа има заседание на Спортно-техническата комисия на БФС, която реши какъв ще е крайният изход от мача в Мездра. От ЦСКА искат въпросната среща да се преиграе.
Борисов отново призова БФС и Правителството, възможно най-скоро да бъде решен въпросът с базите:
"Ние сме наематели, не собственици. Взимаме стадиона година за година. Нормално е той да не е в най-добро състояние. Не може да нямаш база и да искаш да правиш футбол."