"Единият отбор не беше свеж, въпреки че имаме опит от цикъл сряда-събота. Доколкото разбрах от ръководството, бяха решили да дадат почивка на някои основни състезатели, но видяхте първото полувреме. Доволен съм от победата. Пожелавам успех на Пирин, поне ние ги бихме честно, а не както беше с ония каратист.

От нас едва ли е имало подценяване, все пак знаете Грийн беше контузен, Димов беше контузен, Дарко - също, Гарата също беше контузен, но съм убеден, че в неделя ще изглеждаме по един съвсем различен начин. Надявам се да победим и да излезем морални победители от това съревнование, защото ние играем честно", сподели Батков.

"Слава Богу, че съдията няма да е българин, че няма да е от тези перфектни съдии", коментира съдията на предстоящия мач с Литекс в неделя, който ще е чуждестранен.

"Ние решаваме въпроса със спорната база, не само за тези пет столични отбора, но и за около 4000 деца, плюс още хиляди столичани, които играят, защото всички тези бази ще бъдат отворени", добави Тодор Батков, цитиран от Гонг.

"Ясен Петров е сигурен на поста до 28 май, след което се събираме и ще решаваме. Аз не отричам, че съм говорил с Херо, аз говоря с много хора, искам мнение, съвет. Ние набелязваме играчи, искам и тяхното мнение", добави адвокатът.

"Нямам основание да съм недоволен от Георги Иванов. В края на краищата трябва и той да получи шанс. Все пак той е една от легендите, баща, левскар, безукорно честен. Не могат всички да са директори, един е директор", каза още Тодор Батков.