Кристиано Роналдо запя популярната в родната му Португалия песен "A minha Casinha", на групата Xutos & Pontapes, стъпил върху стол.

Не, това не е тв реклама или някаква фалшива новина в социалните мрежи. Случи се в навечерието на новия сезон в Италия, когато в "Ювентус" приемаха новите играчи според обичая.

Роналдо не получи никакви отстъпки като мегазвезда и чинно се включи в ритуала, изпявайки като на караоке песента, аплодиран от целия отбор. Миралем Пянич засне с мобилния си телефон паметния миг и клипчето стана вайръл в интернет.

Пяха още Жоао Кансело, Емре Джан, Леонардо Бонучи и Матия Перен - другите нови в тима, а имаше и галаизпълнение на Блез Матюиди, завърнал се от Мондиал 2018 с медала на Световен шампион с Франция.

Днес е време за сериозна работа и дебюта на Кристиано, който е очакван в целия свят. В 19 часа "Ювентус" гостува на "Киево" във Верона и погледите на футболната планета ще са към града на Ромео и Жулиета.

Вестник "Гадзета дело спорт" използва мястото на мача за романтика в заглавието си: "Кристиано, Италия е влюбена още преди първия ти мач".

Статията говори за това, че привличането на Роналдо е върнало Серия "А" на картата като глобална суперсила във футбола.

 

Гледай футболните дербита от италианската Серия "А" само по спортните канали на А1.