Дерби срещата на "Герена", която бе последна от програмата на 22-рия кръг в българската "А" футболна група, приключи с минимален успех за гостите от Разград, а двата тима завършиха мача с числено намален състав, понеже Христо Йовов и Орлин Старокин от Левски бяха изгонени, а същата бе съдбата и на стража на новаците Урош Голубович.

След двубоя феновете на Левски освиркваха играчите и аплодираха победителите, а самият Гаджев призна, че ултрасите са в правото си.

"Освиркват ни, нормално е, но още малко ще ме изтърпят", обяви Гаджев.

"Тежко е да се говори след три загуби, дори няма какво да кажа изобщо, защото не можем да се оправдаваме само с късмета. Мисля, че срещу Литекс и срещу Лудогорец играхме добре, но това няма никакво значение, при положение, че сме загубили срещите. Вече няма какво да говорим за шансове за титлата. Сега съм афектиран и не трябва да говоря много, но вината си е в нас и не можем да виним никого. Имаме си треньор, той не е виновен, защото ние играем на терена. Така беше и при Николай Костов, така е и сега при Георги Иванов. Хората идват да ни подкрепят и имат право да ни освиркват, защото три последователни поражения… пак казвам обаче, че след края на сезона повече няма да има кого да освиркват, не искам да казвам, че ще напусна, но поне сезонът ще приключи”, допълни още халфът., цитиран от Novsport.