Шампионите няма да има къде да играят плейофа в Шампионската лига, ако жребият отреди разградчани да са домакини на реванша, което се счита за по-благоприятен вариант при турнирните битки.

Нито един друг стадион в България обаче няма лиценз за тази фаза в Шампионска лига. Това може да принуди "орлите" да идат да играят в Румъния, разкри Домусчиев.

"Бесен съм, не мога да повярвам. Не съм мислил, че такова нещо може да ни попречи да играем в Шампионската лига. "Васил Левски" е зает и няма къде да играем. Вариант е да отидем в Румъния, например на стадиона на "Стяуа". Но какво правим, ако ни се паднат те. Има и трети вариант – да сме гости в двата мача", заяви недоволният Домусчиев.

Домусчиев обвини Национална спортна база и спортното министерство за неприятната ситуация. "Това е парадокс и продължава да показва безахберието в България, Може ли национален стадион да бъде отдаден под наем за 10-ина дни за концерт, при положение че това е съоръжение за футбол и лека атлетика? Заради това безхаберие може да ни се наложи да играем в Гърция или Румъния, защото отговорните фактори са подписали договор. Отговорни са Национална спортна база и спортното министертство", коментира Домусчиев пред "ТВ7".

Президентът на БФС Борислав Михайлов е заявил, че няма как да помогне на "Лудогорец", защото не БФС, а Национална спортна база стопанисва "Васил Левски".

"Разговарях с президента на БФС Борислав Михайлов. Каза ми, че иска да ни помогне, но нищо не може да направи, тъй като стадионът се стопанисва от Национална спортна база. Хубаво, но не мога да разбера защо от БФС не са проверили, че на тази дата български отбор може да атакува групите на Шампионска лига. Попитайте и в министерството на спорта", допълва бесният бос на "Лудогорец", цитиран от Novsport.

"Лудогорец" надви "Партизан", ще играе в Европа

"Литекс" поздрави "Лудогорец" за успеха в ШЛ

”Партизан”: Иван Иванов отива в ”Базел”