По думите футболистите са получили разрешение да разпуснат след тежкия мач с швейцарците, но до 4 часа трябва да са приключили купона. "Лудогорец" постигна историческа първа победа за български отбор в групите на Шампионска лига след 1:0 над "Базел".

Успехът качи разрадчани на второто място в групата с равни точки, но по-добра голова разлика от "Базел" и "Ливърпул". "Лудогорец" спечели след поредната драма и гол в последната минута на мача на Йордан Минев.

"Головете в 90-а минута си е патент на "Лудогорец". "Лудите" мачове ги правим ние. Това е някаква карма. Очаквах гол в последната минута и то се получи. Достигнахме нови висини, не само за клуба, но и за България. Най-интересното е, че гола го вкара човек (Минев), който не знам дали има гол досега.

Във вътрешното първенство изоставаме с много точки и ако искаме и догодина да радваме хората, трябва да наваксаме изоставането. На мен този мач не ми хареса като качество, крив мач, но важна е победата. На стадиона днес дойдоха феновете на "Лудогорец", нямаше ги тези, които дойдоха да гледат Роналдо на мача срещу "Реал".

Ако видите класирането в сайта на УЕФА, ние сме втори в групата. Някои казват, че сме луди, че се целим във второто място, но все пак трябва да имаме цели. Футболистите ще получат 20-ина процента от сумата, която клубът получава от УЕФА.

Няма извънредни премии. При нас всичко е спечелено с труд и разпределено между всички хора в клуба. Момчетата сега отиват на дискотека до 4 часа, но ми обещаха в събота да разкъсат отбора на "Черно море", коментира Кирил Домусчиев след историческата победа над "Базел".