Босът отново говори и за слуховете за треньорска рокада, като не отрече възможността Ясен Петров да бъде уволнен след края на сезона.

"След като сме победили 5:0, мнението ми е, че сме играли добре. Радващото е, че вкарваме голове. Левски изигра доста мачове сряда-събота, не се притесняваме от това, нашите футболисти са готови да играят в този цикъл. Философията на Левски е такава, че играе всеки мач за победа, футболистите знаят това и са наясно, че всеки мач играем за победа", заяви Гонзо, цитиран от Гонг.

"Нормално да има разочарование, първият полусезон изоставахме 5 точки, изиграхме един мач с ЦСКА, който не трябваше да го изиграваме така. Продължаваме напред, няма да свърши света, ако завършим втори. Левски направи нов отбор, имаме 12 нови футболисти, на тях им трябва време".

"Напълно логично е един отбор когато има нови футболисти да става по-добър, това, че в един момент не става – аз не съм врачка. Вървим в правилна посока, нормално е да се готвим, докато не свършат шансовете, ще се борим. Някой път не се получава, съжаляваме, но продължаваме напред".

Относно треньорския пост, Иванов коментира: "Докато не свърши първенството всякакви коментари за друг треньор са напълно излишни. Когато има нещо, може да ви дам отговор. Дори и да има, няма да ви кажа. Но по принцип Ясен Петров е треньор на Левски до юни".

"Всеки един футболист трябва да се доказва. Никой няма запазено място в Левски. Не очакваме те веднага да свършат работа, нормално е да им трябва време за адаптация. В Левски играят хората, които се представят най-добре в мачовете. Няма някой, който да играе, защото е приятел или роднина на някой".