Според него "сините" са можели много по-рано да си осигурят победата, а трите вкарани гола са най-малкото, с което гостите са се разминали. Гонзо призна, че Левски започва да играе футбола, който иска да вижда.

"Щастливи сме, че победихме един добър отбор, Литекс е класен отбор, радвам се, че спечелихме. Доминирахме и през първото, и през второто полувреме, просто допуснахме елементарни голове. Казах и на футболистите в съблекалнята, че 2:0 е най-лошият резултат и трябва да излязат концентрирани както през първото полувреме. Допуснахме временно отпускане, вкараха ни гол 50-а минута. В тези минути не контролирахме мача, но изпуснахме доста положения и през второто, 3-4 100-процентови положения, много по-рано можеше да си решим мача", сподели Иванов.

"Левски играе винаги за победа, ние се готвехме за мача с Литекс, от утре се готвим за Лудогорец. Ще бъде тежко, но отиваме да победим. Хубаво е, че при този негативизъм от много хора, този отбор показаха, че може да играе красив футбол и тези три гола бяха най-малкото, с което можеше Литекс да си тръгне".

"Постоянството е класа. Ако можем да задържим нивото 5-6 мача и след това, когато не играем добре, да побеждаваме, тогава е класата. Имаше много нови футболисти, но вече свикнаха с изискванията и започваме да играем футбола, който искам да виждам в Левски", допълни Гонзо, цитиран от Гонг.