"Първо поздравления за ЦСКА и победата им срещу ЗАКСА. Желая им успех в следващия мач. Относно негативната настройка на феновете на "червените" срещу мен искам да кажа, че проблемът не е в публиката. Проблемът е в някои медии. Преди мача между двата тима имаше издания, които пуснаха анкета дали да бъда освиркан или не, а не кой ще спечели въпросния двубой. Оказа се, че трябва да се чувствам виновен, защото съм треньор на турски отбор и искам да спечеля", недоумяваше Константинов.

"Понесох много обиди. Безбройно много. Разбрах от даден вестник, че са ми публикувани думите от личен разговор едно към едно. Не ме предупреждават, че ме записват, а след това ми публикуват интервюто. Не е коректно", недоволстваше бившият Мъж на годината.

"Не бяха ли медиите тези, които накараха Бербатов да не стъпи в България? Аз винаги съм искал да се връщам и да живея в моята родина. Това е нещо напълно естествено. Обаче нали знаете – омразата продава. Има журналисти в България, които убиват тази професия и просто трябва да бъдат премахнати", завърши Константинов, цитиран от livesport.