Диагоналът призна, че липсата на Теодор Салпаров и Николай Николов се отразява на отбора, но се надява те да бъдат заместени достойни.

Владо даде и своя коментар относно първия мач срещу Словакия като сподели, че нашият отбор е по-добър, но трябва да го покаже на игрището.

"При всички положения отборът се развива, но така или иначе ни липсват двата състезатели, които са доста важни за отбора. Ние сме малка държава и нямаме неограничен набор от състезатели. Липсата на Теди Салпаров най-вече и на Ники Николов няма как да не се отрази. Тъй като в момента Владо (Иванов) играе на мястото на Теди и Тошко Тодоров на мястото на Ники, горещо се надявам, че ще успеят да се справят с напрежението и с тези свръхочаквания, които имаме към тях, за да покажем истинските възможности на отбора", заяви Николов.

"Вярвам, че сме подготвени, убеден съм и съм оптимист за предстоящите мачове. В спорта стават изненади, но да се надяваме, че при нас няма да се получат неприятни".

"Не смятам, че има невъзможни отбори, единственият който се откроява от останалите е Русия, те са категорично фаворит, другите отбори са на нашето ниво или ние сме по-добри от тях. Категорично смятам, че сме по-добри от Словакия, но трябва да го покажем", допълни Владо Николов, цитиран от livesport.

Радо Стойчев: Няма място за сантименти, интересува ме само победата