"Всеки играе на различна дата, аз по програма трябва да се бия на 1 август", допълни още Тервел, който бе изпратен на Летище "София" от своя брат Кубрат Пулев.

"Всеки противник е достатъчно опасен. Не трябва да се подценява обаче никой – кубинци, руснаци, украинци, азербайджанци … Толкова много силни нации, които се натискат за медали. Ние също натискаме за медали, но разликата е, че другите държави са много по-силни от нас в икономически план, а това си оказва влияние. Мисля, че подготовката ни мина по план, така че ще видим какво ще направим на Игрите", завърши Пулев, който е вицеевропейски шампион от Москва през 2010 година.

"За мен да участвам на Олимпиада е нещо голямо. Отивам да се представя максимално добре, да се боря да взема медал. Познавам част от конкуренцията. От моята категория - леката, азиатците са най-добри, но всичко е въпрос на късмет. Нямам физически проблеми, здрав съм. Ще е голям успех, ако успея да взема медал", каза пък участникът ни в категория до 49 килограма на Олимпийските игри в Лондон Александър Александров.

За Олимпийските игри днес замина и единствената ни представителка при жените в бокса Стойка Петрова.

Далаклиев: Искам да зарадвам България (видео)