Фотографи и журналисти започнаха да се блъскат, за да направят блиц интервю и да снимат трикратния световен шампион. Фенове пък искаха да се щракнат със звездата и да му подарят цветя. Носиха си и снимки за автографи. Малцина обаче успяха да се докоснат до него.

Възрастна дама първа му поднесе букет и посрещна англичанина. О’Съливан дойде със своя колега и приятел Джак Лисовски. Двамата ще участват в демонстративен мач днес. Шоуто ще се проведе от 20:00 часа в зала 10 на Кино "Арена Запад". Пресконференцията на звездите ще се състои в 18:30 часа, минути преди да стартира шоуто с тяхно участие.

Рони беше любезен и застана пред камерите, за да каже няколко думи. Запитан дали ще направи днес сенчъри брейк, той отговори: "Погрижили сме се за това. Ще стане."

В дългоочаквания сблъсък ще се включат и пет от най-добрите български снукър състезатели. Black Ram Snooker Show ще се открие с фрейм между Ракетата и седемнадесет годишния Георги Величков - номер 1 в българската снукър ранклиста, последван от два фрейма на двойки, информира Novsport.

В тях срещу световната снукър звезда ще застанат звездата на ПФК Левски София Симеон Райков (един от най-добрите състезатели в родния снукър от близкото минало), Братислав Кръстев (треньор по снукър и спечелил последният кръг от републиканското първенство), Димитър Механджийски (най-голямата млада българска надежда от Пловдив) и Салим Отти (наричан Българският Рони О'Съливан заради своята бързина и атрактивен стил).

За десерт зрителите на Black Ram Snooker Show ще се насладят на 7 фрейма, изиграни между двамата професионалисти Рони О'Съливан и Джак Лисовкси. О'Съливан, известен като Ракетата, е носител на 3 световни титли, 22 ранкинг титли, 10 титли във Висшата лига и 11 максимални брейка, един от които най-бързия в историята.