- Г-н Пенев, мнението Ви за завършилата среща?
- Мачът бе добър за нас. Не можете да не се съгласите, че изглеждахме доста стабилни на терена. Видя се, че разполагаме с потенциал, който можем да развием още повече.
- Логичен и реален ли е крайният резултат 1:1?
- Играхме като равен с равен, по време на целия двубой, а дори мога да кажа и че на моменти превъзхождахме съперника си, колкото и това да звучи нереално на някои определени хора. Смятам, че бе възможно дори да вземем и победата в този мач, ако бяхме малко по-настоятелни.
- Липсата на настоятелност ли бе единствената причина за изпуснатата победа?
- Не. Но какво трябва да кажа след такова съдийство? Имаше чиста игра с ръка в наказателното поле на тима на Фулъм, при една от нашите атаки. Ние не играем баскетбол или хандбал. Просто това някак остана незабелязано от рефера.
- Имате ли и други претенции към съдията?
- Не се даваха и картони, дори и при груби нарушения. А такива в никакъв случай не отсъстваха.
- Искате да кажете, че Фулъм е играл по-грубо от очакваното?
- Не просто това. Нямаше никакъв феърплей. Никакъв.
- Това ли е основната причина за загубените две точки – решенията на реферите, които вече ще бъдат с двама повече, от обикновеното?
- Да. Не единствената, но основната причина. Играхме срещу цели 6 човека в повече, предвид на нововъведенията, които добавят още двама съдии към досегашните. Не трябва да продължавам да говоря, тъй като ще кажа нещо по-силно и неприятно.