Както е известно, грубите грешки на Иванов станаха причина и за тежкото поражение с 1:4 на стадион "Антонис Пападопулос" в Ларнака от състава на Кипър в мач от група 8.
"Загубата е катастрофална. Аз се извиних в съблекалнята, защото нося голямата вина и голямата отговорност. Сега дано срещу Грузия да измием срама. Не съм искал да правя такива грешки, просто така се е случило. Но тези грешки ще ме направят по-силен. Имам амбиция да играя футбол на високо ниво и нищо не може да ме спре или отчае. Когато съм повикан в националния отбор, винаги ще се раздавам. Не мога да кажа дали някой е имал предвид играчи на ЦСКА, когато е казал, че не знаем елементарни неща във футбола. Но преди сгреши Кирил Котев, сега аз- просто така се случи", заяви бранителят на лидера в българското първенство.
Николай Михайлов, вратар: "Можем само да се извиним на публиката и на хората, които вчера дойдоха на стадиона в Ларнака, за да ни подкрепят. Не знам какво се случи. И ние си говорим и се питаме в съблекалнята, но нямаме обяснение. Трябва да отбележим, че и двата отбора създадоха много положения, не само кипърците. Просто техните положения станаха голове, а нашите- не. Ударихме и два пъти гредите".