Проблемите в нападението на "червените дяволи" се засилват, след като шотландският спец призна, че и Уейн Рууни може да не вземе участие срещу отбора, воден от Мартин О’Нийл, информира Гонг.
Двамата атакуващи състезатели бяха оставени от Фъргюсън на Острова и не пътуваха с отбора за гостуването в Шампионската лига на Волфсбург.
Медиите на Острова съобщиха първоначално, че по всяка вероятност сър Алекс иска те да починат, за да са свежи за важния двубой с Вила. Спецът обаче призна, че заради травми и двамата са под въпрос за сблъсъка през уикенда.
"Не е ясно дали ще мога да разчитам на Бербатов и Рууни за събота", призна мениджърът на шампионите, цитиран от официалната страница Юнайтед.
Единствената добра новина за сър Алекс е, че по всяка вероятност ще има на свое разположение за срещата с Вила ветерана Райън Гигс, който също пропуска гостуването на Волфсбург.
"Оставих го в Англия, тъй като няма как да играе във всеки един мач. Но тази система работи за нас", коментира Фърги.
Картината с контузените състезатели на "Олд Трафорд" е изключително притеснителна за мениджъра, който няма здрав централен нападател за гостуването в Германия.
Фъргюсън бе принуден да повика част от юношите на тима за двубоя във вторник.