В момента Стоянов и неговите съотборници са на лагер в турския курорт Анталия. Той даде кратко интервю, в което говори за подготовката на отбора и за своето бъдеще.
"Тренираме, подготвяме се и всичко е нормално. Не знам нищо за интерес от страна на руския Спартак Москва, с мен никой не е разговарял", призна Стоянов.
"Като всеки футболист бих се радвал ако нещата се получат. Сега обаче имам договор с ЦСКА и го изпълнявам. Каквото решат шефовете – това е", допълни той.
"В навечерието на Новата година си пожелах да стана шампион с ЦСКА и трансфер. Каквото е писано – това ще стане. Ако ме продадат преди това, ще дойда и ще вдигна купата с ЦСКА", духовито обясни футболистът.
"Не виждам защо информациите за интерес от страна на Спартак (Москва) трябва да ме мотивират допълнително. Пак ви казвам – имам договор с ЦСКА, изпълнявам си задачите", казва още той.
"Атмосферата в Анталия е добра. Колкото по-голяма е конкуренцията, толкова по-добре е за един футболист. На този етап всичко е добре и съм доволен от работата на Йоан Андоне", завършва Иван Стоянов.