Разследване на английския ежедневник "Дейли Мейл" разкри днес, че ВИП ложата, с която разполага Тери на стадион "Уембли" по право на капитан на националния отбор, се дава под наем срещу 4 хиляди лири на мач.
Подобно нещо е абсолютно забранено, но въпреки всичко от вестника успели да наемат луксозното помещение за предстоящата контрола срещу Египет.
"Това е ложата на Джон Тери и струва 4 хиляди. Предпочитаме да получим парите в брой", заявил посредничещият в сделката човек. Той добавил, че като "бонус" клиентите ще получат подписана фланелка на Челси.
Сега на предстоящата среща със селекционера Фабио Капело бащата на две деца Тери освен, че ще трябва да дава отговори на въпросите около любовната си афера с бившата приятелка на Уейн Бридж Ванеса Перонсел, но и относно сделките, които върти на "Уембли".
ВИП ложите на стадиона освен, че се използват за футболни мачове дават право на посещение на ръгби срещи, американски футбол и неспортни събития като поп концерти и др.
Разкритието около далаверите на Тери идва шест седмици, след като капитанът бе хванат да дава неразрешена обиколка на базата на тима в Съри срещу сумата от 10 хиляди лири.