Играчите на Манчестър Юнайтед започнаха страхотно мача и още в 10 минута Бербатов можеше да отбележи гол, но вратарят на гостите Стокдейл спаси акробатичния шут от въздуха на българина.

Само минута по-късно все пак Юнайтед успя да излезне напред в резултата след невероятен изстрел на Пол Скоулс от близо над 25 метра, а асистенцията за този гол бе на Бербатов.

В следващите минути "червените дяволи" тотално надиграха съперника си, но Стокдейл спаси още два опасни шута на българския нападател.

След 25 минута отборът на сър Алекс намали оборотите и бе натикан в половината си от домакините. Най-доброто положение за гостите дойде в 31 минута, когато Ван дер Сар направи две поредни страхотни спасявания на удари на Етуху.

Фулъм продължи да натиска през второто полувреме и "котиджърс" стигнаха до изравнително попадение в 57 минута, когато Дейвис се разписа след асистенция на Боби Замора.

В 64 минута реферът Питър Уолдън можеше да отсъди дузпа в полза на Фулъм след като Видич задържа за фланелката новото попълнение на лондончани Муса Дембеле в наказателното поле.

На другата страна на терена Стокдейл продължи да отчайва Бербатов, след като спаси още два негови шута.

Сър Алекс Фъргюсън вкара в игра опитните Райън Гигс и Майкъл Оуен и Юнайтед тръгна в атака, за да търси победата. Натискът даде резултат в 84 минута, когато защитникът на домакините Бреде Хангеланд си отбеляза автогол след корнер.

2 минути по-късно Нани можеше да реши мача в полза на Юнайтед, но пропусна дузпа, след поредната добра намеса на вратаря на Фулъм Стокдейл.

Този пропуск се оказа фатален за "червените дяволи", след като в 89 минута минута Хангеланд се реваншира за автогола, отбелязвайки изравнително попадение с глава след корнер.

До края на мача и двата отбора се опитаха да спечелят трите точки, но не успяха и двубоят завърши 2:2, информира БГНЕС.