Марков записа 18 минути на терена, след като получи куп поздравления преди старта на срещата, и бе изпратен на крака и с аплодисменти в последния си официален мач в "А" група.

И двамата старши треньори използваха по 24 футболисти в двубоя, който не се отличи с особено високо качество, разбираемо от ранния етап на подготовка за отборите.

През първото полувреме футболът бе на добро ниво, но без почти никакви голови ситуации. Феновете на Левски с интерес следяха изявите на новото попълнение Шюрд Арш, но той не успя да реализира в първия си мач за "сините". Това обаче стори Иван Цветков.

Още в началото на второто полувреме, в 48-та минута, нападателят, пристигнал през лятото на "Герена", отбеляза попадение с екипа на Левски. Друг нов играч на "сините" – Симеон Райков, центрира на главата на Цветков, и той без проблеми прати топката във вратата на Локомотив.

Доста деен за Левски бе и Христо Йовов, който помагаше много на съотборниците си, да измислят интересни атаки към Боян Пейков.

Локомотив София използва възможността да види в игрова обстановка новите попълнения Мешич и Майорш, но не успя да реализира попадение в контролата.

В първата си проверка "железничарите" отбелязаха цели три попадения, но сега не успяха да преодолеят нито един от тримата вратари на Левски.

Преди първия си официален мач от сезона – на 14 юли от Лига Европа – Локо София има предвидени още две контроли – с Черноморец, и със Спортист Своге, съответно на 6 и 8 юли. Левски пък има още един подготвителен лагер в Австрия, информира Гонг.

Иван Цветков: Не знам на какъв пост ще играя

Йовов: Малко сме тежки и тромави

Гонзо: Нормално е да изглеждаме така на този етап

Георги Марков: Затворихме една страница, почваме нова

Жоазиньо изгледа бенефиса на Георги Марков