Това ще се случи още тази събота, когато освен трите срещи, заложени за излъчване по телевизиите БНТ1 и TV7, останалите пет ще могат да се проследят на живо по интернет благодарение на ArenaFootball.

Продуктът ArenaFootball е резултат от всеобщите усилия на собствениците на Livemedia Иво Кусев и Красен Кралев, президент на МАГ Комюникейшънс. Именно те подписаха днес едногодишен договор със собственика на "С.В.-РСА България" ООД Валентин Михов в зала "Родина" на Националния стадион.

Така мачовете от "А" група, които не се предават в телевизионния ефир ще бъдат излъчвани в сайтовете Livesport.bg, Topsport.bg, Bookmakers.bg и Sportline.bg.
„Излъчванията ще се извършват с четири камери, ще има коментар на живо, ще има резултат, както и резултати от всички останали срещи от мачовете, които вървят в момента - заяви Иво Кусев. Той уточни, че до 200 000 души ще могат да ги гледат в интернет пространството.

„Всички права са защитени. Доста съм бил пиратстван и краден и затоа сега искам да гарантираме на нашите партньори, че правата им ще бъдат абсолютно защитени.", заяви Валентин Михов.

"Няма да коментираме финансовите параметри на сделката, но със сумата, която сме платили може да се издържа един отбор в `А` група", сподели Кралев, бивш шеф на Черно море.