"Ние имахме много положения и заслужавахме да спечелим мача и титлата. Това е фантастично за клуба и за запалянковците след 44 години. Това е един луд сезон и луда последна минута. Манчестър сити може да има голямо бъдеще", продължи Манчини, цитиран от БТА.

Венсан Компани, защитник и капитан на Манчестър сити, каза след спечелената шампионска титла: "Това без съмнение е най-големият момент в моя живот. Но не искам никога да ми се случва такова нещо, както в последните минути на мача. Ние играхме добре през първото полувреме, но без успех. Не преставах да вярвам нито в един момент. Аз съм щастлив, защото момчетата дадоха много от себе си през този сезон. Ние сме мечтали за това през целия си живот и сега ние сме шампиони. Вижте колко са щастливи нашите запалянковци, това е невероятно".

Нападателят на Манчестър сити и италиански национал Марио Балотели каза: "Ние сме най-добрите и затова победихме. Ние изиграхме няколко мача не толкова добре, но в останалите мачове играхме добре и заслужаваме титлата. В личен план - много хора говореха за мен лоши неща, но сега те трябва да мълчат. Сити е един голям клуб, един голям отбор, аз имам добри съотборници, не виждам моето бъдеще далече от Сити, искам да остана тук".