След минималния успех на "сините" интригата остана за реванша, който е след една седмица в Сараево. Мачът започна с минута мълчание в памет на жертвите от атента на летището в Бургас.

Началото на двубоя бе доста равностойно. Играчите на Левски задържаха повече време топката, но трудно създаваха опасни положения пред вратата на Адилович. Гостите от Сараево играеха на контраатаки и на няколко пъти имаха добри възможности да поведадат в резултата.

Първият половин час на срещата се игра на по-бавно темпо заради горещото време. Още в първата минута на срещата Владимир Гаджев получи жълт картон за нарушение срещу играч на Сараево. Рамос центрира в наказателното поле на Сараево в 30-та минута, след което Карвальо стреля с глава, но в аут.

Пет минути по-късно след късо изпълнение на непряк свободен удар Гаджев подаде към Йовов, който стреля опасно, но Адилович се намеси и изби топката в корнер. Станислав Ангелов направи добър пробив в 37-та минута, който завърши с удар, но Адилович отново спаси.

При една от редките си контраатаки в 39-та минута играчите на Сараево изпуснаха първата си добра възможност, след като Хюсеинович стреля, но Пламен Илиев спаси. Минута по-късно отново при контраатака Хаджич се забави с паса, но все пак намери Сулжич, който стреля, но над напречната греда в аут.

В добавената минута на редовното време на първото полувреме, пред Гаджев се откри добра възможност за удар, но халфът на Левски прати топката над напречната греда в аут.

През второто полувреме футболистите на Левски имаха инициативата, но изключително трудно стигаха до опасни положения пред вратата на Адилович. Първата опасност за второто полувреме бе пред вратата на Левски в 48-та минута, когато Хюсеинович направи добър пробив, след което подаде към Белошевич, а той стреля опасно, но в страни от вратата на Пламен Илиев.

Единственият гол в срещата падна в 72-та минута, когато Владимир Гаджев пусна чудесен извеждащ пас към Симеон Райков, който остана сам срещу Адилович и с техничен удар го прехвърли за 1:0, предаде Гонг.

До края на мача срещата бе изключително накъсана от много нарушения.

Реваншът в Сараево след една седмица на 26-и юли.

Треньорът на Сараево доволен от резултата срещу Левски

Илиан Илиев: Горе-долу добър резултат, показахме характер