"Решенията на съдията в ключовите ситуации повлияха на резултата. Той изгони Фернандо Торес и пусна гол от очевидна засада. Така че това реши двубоя в полза на нашия опонент. Торес пуска топката между краката на Еванс, минава покрай него, след което бранителят го чуква и нападателят пада. Всичко е толкова просто. Пряк свободен удар за нас. Дори може да е червен картон за Еванс, тъй като той бе последен в отбраната. Бях шокиран. Мислех, че е фаул за нас, а не срещу нас", каза Ди Матео.

"Гледах отново гола на Ернандес. Вижда се, че при изстреля на Рафаел Ернандес е в засада. Всичко отиде в полза на Юнайтед в този смисъл и това ни прави много разочаровани. Клатенбърг ще гледа отново тези ситуации. Ще разбере, че е сбъркал. Но ние не можем да променим резултата. Това е най-голямото ни разочарование", добави италианският спец.

"Започнахме двубоя бавно, нямахме късмет и при първия им гол – с рикошета в Давид Луис. При второто им попадение се защитавахме зле. След това обаче направихме страхотно завръщане. Мисля, че мачът беше наш. Дори и с 10 души мисля, че щяхме да се справим, но с второто изгонване срещата стана много трудна за нас", завърши мениджърът на Челси, цитиран от Гонг.