Коща разкри, че сърбинът вече не е начело на "червените", но отказа да обяви името на новия наставник на тима като само информира, че той е българин.

Самият Костадинов се завръна в клуба като ще се занимава с цялата оперативна дейност на спортно-техническата част. Аспарух Никодимов остава спортен директор на ЦСКА, съобщи Гонг.

"Няма да ви кажа кой е новият треньор, българин е" и на въпрос кой трябва да е треньор на ЦСКА след като сменихте 10 за няколко години, отговори: "Някой извънземен."

Преди началото на сезона, съдейки по видяното от контролите сърбинът гръмко заяви: "Знам, че ни чака нещо голямо". Сега обаче на "Армията" се шегуват, че при следващия престой на Йешич в клуба той няма да води отбора в нито един официален мач.

54-годишният сръбски специалист за първи път стана треньор на "армейците" през февруари 2005 г. и изведе тима до юбилейната 30-та шампионска титла в първенството. Под негово ръководство "червените" победиха Байер Леверкузен и Ливърпул на "Анфийлд Роуд" в евротурнирите. През април 2006 г. той бе уволнен заради серия от слаби резултати.

Като футболист Йешич е играл за Партизан Белград и за турските Алтай и Трабзонспор, има и 8 мача за националния отбор на Югославия в периода 1982-1984. Треньорската си кариера той стартира в отбора на Обилич, а в България води също Славия и Литекс, с който триумфира в Купата на България през 2008 г. , припомня БГНЕС.

Йешич: Нямам притеснения за поста си

Йешич уволнен, Радуканов отново поема ЦСКА?

Вижте класирането и програмата в А група