Христо Йовов е наречен Йоков. Веселин Минев пък е изписан като Нинев. На всичкото отгоре според мадридския вестник, Левски София явно, ще е без резервен вратар срещу "жълтата подводница" тази вечер. Вторият страж на Левски, Цветан Димитров изобщо не е вписан в отбора, а сред резервите, така и не фигурира вратар.
Още по-досадно е, че в материалите свързани с мача се обяснява, че Георги Сърмов е наказан. Въпреки това, санкционираният полузащитник е сложен в титулярния състав на Ратко Достанич. На мача между Виляреал и Левски е посветена почти една страница от вестника.
"Асът на Левски е Седрик Бардон, той е най-изявеният футболист на българите. Голямата липса ще е отсъствието на наказания Георги Сърмов", коментират ситуацията в Левски на страниците на "Ас".
Авторът на материала е сигурен, че Ернесто Валверде, ще направи доста промени в своя състав. Според "Ас", Виляреал ще започне със следния състав: Диего Лопес, Вента, Гонсало, Маркано, Капдевила, Егурен, Фустер, Пирес, Кани, Перейра и Нилмар.
От този евентуален тим личи, че треньорът на Виляреал ще даде почивка и на италианския национал Джузепе Роси, който се очакваше да напада вратата на Петков и Левски.