Йовица Арсич (старши треньор на Лукойл Академик):
"Много съм разочарован. Ние загубихме тази вечер. Поздравявам треньорът на АСВЕЛ Пиер Венсан. Смятам, че и двата отбора играха много добре. Ние обаче нямахме късмет да продължим в турнира. Негативното за нас бе, че направихме 15 грешки за 20 минути. Това е твърде много".

Бруно Шундов (център на Лукойл Академик): "Бе страхотен мач за гледане, особено защитата. АСВЕЛ е много добър отбор. Ние направихме всичко, което можахме. Мисля, че играхме еднакво тази вечер, борихме се за победата до края, но АСВЕЛ спечели. Това е баскетболната игра, всичко може да се случи. Победната точка бе за тях. Желая им късмет в турнира".

Пиер Венсан (старши треньор на АСВЕЛ): "Моят отбор показа огромен характер. Когато един играч губи, той реагира и аз очаквах точно такъв мач. Горд съм, че играчите ми имат такива сърца и са много борбени. Доста е натоварващо да играем в две първенства, но ще се борим докрай".

Хилтън Армстронг (център на АСВЕЛ): "Ние започнахме бавно, но през втората част играхме по-добре. Всички бяхме мотивирани и останахме концентрирани, което ни позволи да спечелим. Надявам се в следващите мачове да започваме по-добре. Наистина искахме да победим тази вечер, това е много важно за нашия манталитет".