Предварителните очаквания бяха Бундестимът, който е фаворит за спечелване на Евро 2012, да победи без проблеми "петлите", но вместо това гостите съвсем заслужено стигнаха до успеха.

Германия бе без доста от звездите си, сред които Филип Лам, Бастиан Швайнщайгер и Марио Гьотце. Тяхната липса явно се отрази, а появилите се на терена в Бремен като че ли искаха мачът да свърши по-бързо и не показаха голямо желание за игра.

На "Везерщадион" резултатът бе открит в 21-а минута, когато Матю Дебюши подаде успореден на голлинията пас към Оливие Жиру, който засече топката и вкара първия си гол за Франция.

"Петлите" удвоиха преднината си в 69-а минута, в която топката бе изпратена към малкото наказателно поле, последва меле, в което най-съобразителен се оказа Флоран Малуда. Футболистът на Челси се добра до топката и с добър изстрел я запрати в горния ъгъл.

Бундестимът все пак успя да зарадва своите фенове с гол в самия край на мача. След добра многоходова атака, Мюлер получи топката отдясно и я пусна остро по земята към наказателното поле. Тя стигна до Какау, който без проблеми я насочи към опразнената врата за крайното 2:1, съобщи Гонг.