Босът на "белите" и наставникът на тима Мартин Кушев дадоха пресконференция преди началото на пролетния полусезон на първенството.

"Единствените играчи, които все още не са готови за игра са Павле Попара и Богомил Дяков. Дяков вече тренира пълноценно, но с оглед дългото отсъствие и тежките терени, няма да го използваме в събота. Днес очакваме да подпишем с Мартин Тошев, но той е доста изостанал с подготовката и също няма да играе този уикенд. Всички други са на линия", разкри Кушев.

"Гледахме последните мачове на Ботев Враца, проучили сме ги. Отиваме там само за трите точки. Още преди началото на сезона казах, че мястото на Славия е в тройката и тази цел не се е променила", допълни старши треньорът на отбора.

Стефанов обясни, че не е поставял ултиматуми на треньорското ръководство.

"При всички случаи искаме догодина да сме в борбата за титлата. Това е основната цел. Планираме няколко много сериозни мероприятия за 100-годишнината, съвместно със Спортния клуб", обяви президентът на Славия.

Стефанов коментира и темата със стадионите на столичните отбори. "Говорих с главния архитект и съм обнадежден, по всяка вероятност и трите стадиона - на Славия, Левски и ЦСКА ще имат нов облик. Има и вариант за нов национален стадион, но се надявам, че разумът ще надделее. Национален стадион има в Англия и той фалира. Германците нямат такъв, а надали са по-глупави от нас", обясни Стефанов, цитиран от БГНЕС.