Талантливият играч на ПСВ Айндховен и днес не успя да тренира на пълни обороти, тъй като е измъчван от болки в адукторите.
"Към днешна дата Манолев не може да вземе участие в мача. Той ще отпътува утре с нас за Кипър, но до последно няма да е ясно дали ще играе", каза Станимир Стоилов след днешното занимание на "трикольорите", добавяйки, че няма да вика заместник на Манолев.
Отдясно на отбраната ни в събота титуляр ще започне Костадин Стоянов. Това ще е дебют за бранителя на ЦСКА с екипа на "А" тима. Двойка централни бранители ще бъдат младоците Иван Иванов и Пламен Николов, а ляв бек ще е Веселин Минев. Ако се появи проблем с някой от четиримата, тогава Стоилов ще преквалифицира като бранител Станислав Ангелов или Йордан Тодоров.
"Не трябва да поставяме под напрежение новите футболисти. Нормално е да допускат грешки, но най-важно е да дадат всичко от себе си и да изпълнят поставените задачи. Грешки всеки футболист допуска. Аз лично вярвам, че тези играчи могат да се представят поне на нивото, на което се представят в клубовете си. В моментната ситуация, в която зависим от други отбори, за нас е важно ние да спечелим мачовете си до края, а след това, ако дойде нещо друго - добре дошло", каза Станимир Стоилов.