Двубоят между двата тима бе много оспорван и напрегнат, тъй като и двата отбора се нуждаеха много от трите точки в него, предаде Novsport.
До миналия кръг Бешикташ изглеждаше тотален аутсайдер в групата, но сензационният успех на "Олд Трафорд" срещу Манчестър Юнайтед промени ситуацията и турците бяха решени на всичко, за да се доберат до третото място.
Това обаче така и не стана, тъй като "армейците" от Москва имаха уникален шанс да се класират за директните елиминации и се възползваха от него.
Гостите от Москва започнаха двубоя по-добре и Милош Красич успя да оползотвори по най-добрия начин подаването на Шемберас - гол във вратата на Бешикташ. Това стана в 41-ата минута на мача.
Домакините се постараха да реагират и през второто полувреме хвърлиха почти всички сили в предни позиции. Те още нямаха отбелязан гол като домакин в тазгодишното издание на турнираята и турците бяха решени на всичко, за да се доберат до третото място.
По всичко изглеждаше, че резултатът от този мач ще остане 1:0 за ЦСКА. В 86-ата минута защитата на гостите обаче сбърка и позволи на Бобо да засече точно центриране отляво за 1:1.
В 90-ата минута Алдонин нахлу в наказателното поле и с плътен шут оформи крайното 1:2 в полза на ЦСКА (Москва).
След този двубой, ЦСКА финишира на 2-ото място в Група "В" и по този начин ще продължи в Шампионската лига.
Волфсбург пък е трети и ще играе в Лига Европа догодина.