Делио Роси заяви, че е доволен от представянето на "Левски" при победата с 3:2 над "Вадуц", която обаче беляза отпадането на "сините" от Лига Европа.

Италианецът заяви, че поема отговорността, но и че няма да попаде оставка. Намекна за разговори с ръководството, които ще решат съдбата му.

Той едвам напусна терена след последния съдийски сигнал и трябваше да се покрие между трима от тима на "Вадуц", за да не бъде уцелен от седалка.

"Трябва да съжаляваме заради първия мач, защото днес направихме това, което трябваше. Просто нямахме късмет.

Митрев ми каза, че не се чувства добре и затова го смених на полувремето. Когато някой футболист ти каже това, си длъжен да го смениш.

Първият гол стана след като нашият краен защитник не бе дублиран. Грешки се допускат във футбола. Това, което не трябваше да става, е да изпускаме дузпата и не ни беше дадена чиста такава. Но сега това звучи като извинение.

Резултатът от дузпите зависи от това кой изпълнява и как се чувства. Изпуснахме и във финала за Купата. Жалко е, защото днес мачът отиваше в друга посока.

Днес направихме това, което трябваше. Първият ни мач бе слаб, но днес заслужихме да продължим. Да се срамуваме е преувеличено. Искам да се извиня, защото аз съм отговен. Поемам отговорността.

Оставката е признак човек да се предаде. Аз не се предавам. Резултатите не са добри и ще говоря с ръководството", заяви Роси.