Стенли призова съотборниците си да забравят мача срещу "свраките" и още в четвъртък срещу Рапид (Виена) да зарадват привържениците си.

"Чувството не е приятно. Иска ни се следващия ни мач да е още утре, за да покажем на всички, че онова вчера беше нещо случайно. Никой не обича да губи, още повече по този начин", заяви българинът.

"Сезонът едва сега започва и ние трябва да подобряваме играта си. Поемаме цялата отговорност за загубата. Една седмица играем чудесно, на следващата ужасно. Нужно е да намерим баланса", продължи Петров.

"Започнахме добре срещу Нюкасъл, но изпуснахме дузпа и после всичко тръгна срещу нас. Стояхме много лошо в защита."

"В следващия си мач обаче ще бъдем различен отбор.Имаме качества, но сякаш сме малко наивни. Мислехме си, че ще отидем в Нюкасъл и ще спечелим лесно мача. Ако искаме да постигнем нещо, трябва да избягваме подобни мачове. Трябва да показваме повече концентрация и да не позволяваме това да се случва. Няма да сведем глави обаче. Сезонът е дълъг, това бе просто един нещастен за нас мач", завърши Петров.

Вила ще има шанс да се реабилитира пред феновете си в четвъртък, когато играе среща-реванш от Лига Европа срещу Рапид (Виена). Първият двубой в Австрия завърши 1:1.