Футболистите от първия отбор ще получават безплатно лечение, ако се контузят. И въпреки че турският представител за втори път обяви, че параметрите не се различават от тези с вечния съперник, то изпълнителният директор Венцеслав Живков заяви, че и юношите от школата на "армейците" ще имат право на безвъзмездно лечение в "Аджъбадем", докато при "сините" има само преференции, достигащи до над 50% отстъпка, предаде Novsport.

Събитието се сътоя на стадион "Българска армия", само ден след като турските болници си стиснаха ръцете и с Левски.

"Изключително съм доволен и щастлив, че подписахме договор с една от известните турски клиники, за взаимодействие, помощ и партньорство за в бъдеще. Не съм се колебал нито за миг да подпиша този договор, тъй като от моите проучвания разбрах, че това е една сериозна клиника в областта на медицината, че нашите футболисти, състезатели ще бъдат обслужвани, ще попаднат в най-добрите ръце. Така че никога не съм имал притеснение да подпиша тоя договор. Убеден съм, че нашето сътрудничество ще бъде ползотворно", каза Венци Живков в своето експозе.

Той изрази своите надежди, че договорът ще бъде продължен и след изтичане на тези четири години и половина. "Благодарих им лично, че поеха тоя ангажимент към нас."

"Мисля, че параметрите по договора са удачни и за двете страни. ЦСКА ще получи безплатно медицинско обслужване на първия отбори и ДЮШ. Имаме договорка за указване на сътрудничество на медицинската и администрацията част от ЦСКА; и всички фенове, които са притежатели на карти; и други неща, които са записани."

"Не сме обсъждали договора въобще. Параметрите са идеални и за двете страни."

"Има и спонсорство към договора, което е разумно и добро."

"Мисля да ни подарят двама лекари, защото те са специалисти. Но ще видим дали ще подпишем допълнителни точки в договора. И отборът действително ще се намира в професионални ръце и няма да се случи това, което се случи преди", допълни Живков.

"Не искам да коментирам, че Левски е подписал с тях или някой друг отбор. За нас е много печелившо това партньорство и поставя много добра основа.:

”Аджъбадем” не се притеснява от нападките на сектор Б

Сектор Б изригна срещу турския спонсор в Левски