За това могат да съжаляват повече гостите от Германия, които направиха няколко сериозни пропуска. Най-деен в тях бе немският национал Марио Гьотце, който не сполучи при три чудесни ситуации пред Кабайеро. Така всичко в тази среща ще бъде решено на реванша другата седмица. Той ще се проведе на 9 април от 21:45 часа на стадион "Сигнал Идуна Парк".

Вижте снимки от мача>>>

Първото полувреме премина без попадения в двете врати, но с много битка и красиви изпълнения. Германския шампион стартира доста по-добре и пробва Кабайеро с няколко опасни изстрела. Постепенно отборът на Малага започна да се съвзема и отговори с чудесни атаки, като близо до гола бяха Савиола и бранителят Уелингтън.

Големият грешник в редиците на немския шампион се казваше Марио Гьотце, който пропиля няколко много изгодни положения за гол. Националът на Германия така и не успя да преодолее стабилния през първата част Кабейро, предаде ТопСпорт.

Втората част започна с отлична възможност за Борусия. Тя обаче отново бе пропиляна, този път от Роберт Левандовски, който получи топката на дузпата, но с разочароващ изстрел я прати над вратата.

Марио Гьотце пък продължаваше със своите пропуски, след като в 68-ата минута, той пак не намери мрежата на Вили Кабайеро. Звездата на домакините Иско напомни за себе си след фамозен удар, който обаче бе спасен с голяма класа от стража на Дортмунд Роман Вайденфелер.

Резервата на дортмундци Юлиан Шийбер също бе в унисон със съотборниците си, след като пропиля поредната добра възможност за тима си в 84-ата минута.

Така всичко в тази битка ще се реши следващата седмица, когато двата тима се изправят в решителна битка, но този път на немска земя.


szólj hozzá: Malaga vs Dortmund MATCH HIGHLIGHTS