Над 3000 зрители изпълниха сектор "А" на стадиона в Борисовата градина, за да видят домакинския дебют на своя любимец Христо Стоичков и с надежда да разберат новини около бъдещето на любимия им клуб, предаде БТА.

Минути преди началото на мача единият от собственици Иво Иванов шокира всички с изявлението, че клубът остава собственост на "Титан", въпреки афиширано намерение преди дни да бъдат предоставени акциите на Христо Стоичков.

Неяснотата около ЦСКА видимо влияе зле и на футболистите, които имаше вариант да бойкотират контролата заради неполучени заплати. Все пак мачът се състоя, но "червените" загубиха с 1:3 в дебюта на старши треньора Христо Стоичков.

"Славия" поведе с първата си по-сериозна атака. В 9-а минута Милен Василев бе изведен зад отбраната на ЦСКА и на празна врата откри резултата - 0:1. ЦСКА можеше да изравни в 35-а минута, но удар на Мишел Платини бе избит от голлинията от защитник на Славия.

"Белите" вкараха втори гол в 65-а минута, когато точен бе Александър Александров след хубава многоходова атака - 0:2. ЦСКА намали в 81-а минута с гол на Григор Долапчиев, който се разписа с глава след центриране на Антон Карачанаков - 1:2.

Крайното 3:1 за "Славия" оформи Фернандо де Силва в последната минута на мача. Малко по-късно "белите" можеха да оформят истински разгром, но гол на Невеш бе отменен заради засада.