Разградчани изоставаха с 0:1, но успяха да обърнат двубоя в своя полза, реализирайки две хубави попадения през втората част.

Вижте снимки>>>>

Още в 10-ата минута "орлите" можеха да открият резултата, но българският национал Иван Иванов, който започна в отбраната на гостите, се намеси решаващо преди Иван Стоянов да оплете топката в мрежата на "гробарите", съобщи БГНЕС.

Роман Безяк в 18-ата минута пък се озова на отлична позиция за стрелба, но опитът му за техничен удар не успя. "Партизан" все пак успя да вкара гол в 49-ата минута. След груба грешка в отбраната на "Лудогорец" и най-вече на върналия се назад Марселиньо, Саша Маркович пусна покрай Влади Стоянов за 0:1.

Българите обаче не се предадоха и си спечелиха минимална преднина преди реванша в Белград след две попадения, дело на Марселиньо и Михаил Александров.

Грешникът при гола на сърбите Марселиньо успя да се разпише за 1:1 след хубав удар с левия крак в 54-ата минута, а победата за разградчани донесе резервата Александров, който изведен от дълбочина от Кайсара в 67-ата минута, излъга Лукач и вкара за крайното 2:1.

"Партизан" доигра мача с човек по-малко, след като в 85-ата минута втори жълт и съответно червен картон получи Милош Йоич, а в 88-ата минута новото попълнение Фабио Ешпиньо пропусна да вкара трети гол за българите.

Реваншът е на 6-и август в Белград.

Стойчо Стоев: Един гол повече е и много, и малко

Боби Михайлов: Отдавна наш отбор не е играл така в ШЛ