Бразилецът бе избран за играч на 15-ия кръг на "А" група заради двата си гола във вратата на Лудогорец при равенството 2:2.

"Има достатъчно време до края на трансферния прозорец. Сега всички говорят за мой трансфер, но към момента няма нищо конкретно. Ако се получи добра оферта за мен и за клуба, ще помислим. Не искам трансфер на всяка цена. Щастлив съм в ЦСКА и целта ми е да спечеля титлата тук", каза Мораеш.

Бразилецът няма да играе в утрешния мач за купата на България срещу Спартак Плевен поради контузия, но се надява, че ЦСКА ще излезе пределно мобилизиран и няма да подцени третодивизионния отбор.

Мораеш се изказа ласкаво за капитана на ЦСКА Тодор Янчев, който бе критикуван заради грешката си при първия гол за Лудогорец в дербито в понеделник.

"Тошко Янчев е един от тримата най-добри футболисти на ЦСКА. Той е капитанът и неговото присъствие на терена е много важно за отбора", каза Мораеш.

Той отрече да има конфликт с голмайстора Янис Зику. Двамата на два пъти влязоха в конфликт кой да изпълнява дузпа за ЦСКА.

"Зику ми е приятел. В голям отбор като ЦСКА е нормално да има много кандидати за изпълнение на дузпа, но това си остава на терена. Със Зику нямам проблем, в отлични отношения сме", каза още Жуниор Мораеш, цитиран от БТА.