Димитър Бербатов за пореден път не се появи в игра за тима на сър Алекс Фъргюсън, като този път българският нападател бе в групата за мача, но остана през цялото време на пейката.

След срещата на "Олд Трафорд" вероятно ще има доста коментари около положение в 89-ата минута, когато останаха сериозни съмнения за нарушение срещу Дани Мърфи в пеналта на домакините, а реферът Майкъл Оливър реши да не дава дузпа.

През първия половин час на сблъсъка Юнайтед създаде само едно по-опасно положение - Рафаел да Силва центрира отдясно в 11-ата минута, но от десетина метра Райън Гигс би слабо с глава и то право в ръцете на вратаря Марк Шварцер.

В 42-ата минута шампионите вкараха при първото си по-опасно положение в мача. Ашли Йънг центрира отляво, а в наказателното поле Джон Арне Рийзе показа всякаква липса на координация, не успя да изчисти топката и тя стигна до Джони Евънс, който намери непокрития Уейн Рууни и той от пет метра простреля Шварцер за 1:0.

Домакините започнаха силно втората част и само две минути срещу почивката Гигс изведе Антонио Валенсия зад отбраната на Фулъм, но вратарят на Котиджърс показа добър рефлекс и спаси диагоналния шут на еквадореца.

Манчестър Юнайтед можеше да стигне до втори гол в 75-ата минута, но Марк Шварцер майсторски спаси два последователни удара на Ашли Йънг, а при нова добавка, този път на Гигс, Бреде Хангеланд изби пред голлинията.

В 89-ата минута дойде и най-спорната ситуация в мача, когато в наказателното поле на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик повали откъсващия се сам срещу Де Хеа Дани Мърфи, но съдията Майкъл Оливер, който имаше добра видимост към положението, не посочи бялата точката, въпреки претенциите на Фулъм за дузпа, съобщи Гонг.

Бербатов започва като резерва срещу Фулъм