От едната страна са асове като Икер Касияс, Серхио Рамос, Анхел ди Мария, Месут Йозил и Кристиано Роналдо, а от Острова идват в испанската столица Давид Силва, Яя Туре, Марио Балотели, предаде БТА.

Медиите в двете страни се занимават и с първите хора на двата клуба. Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е един от най-богатите хора в Испания, строителен магнат на Пиринеите. А за шейх Мансур не трябва да се хабят много думи. Личното състояние на собственика на Ман Сити се оценява на 22 млрд. евро, а това на цялото му семейство на над 550 млрд. евро.

"В Обединените арабски емирства шейховете държат петрола и полезните изкопаеми и имат пари в изобилие", пише испанският вестник с голям тираж Марка и допълва: "Това ще бъде особен дуел, стойността на отборите идва от невероятни височини. Те наистина не знаят какво е това икономическа криза, която е разтърсила цялата планета".

Мачът между Реал Мадрид и Манчестър Сити е тази вечер от 21:45 часа. Другата среща от група "Д" тази вечер е между отборите на Борусия Дортмунд и Аякс.

Проследете наживо първите срещи от груповата фаза на ШЛ