Острието бе награден за играч на 11-ия кръг в "А" група, а това отличие той печели за втори път. Иса вкара 3 гола на Черно море за победата с 4:0 на Литекс, с което заслужи приза си. Подгласници на Иса станаха голмайсторите от пловдивското дерби Тодор Неделев и Рангел Абушев.

"Искам да благодаря най-вече на съотборниците ми. Без тях нямаше да спечеля тази награда. Радвам се, че след завръщането си в България пак започнах да вкарвам", сподели бившият играч на Левски.

Той се опита да обясни и играта на приливи и отливи на отбора му през сезона. "Липсва ни само опит, защото сме млади футболисти. Преди това в Литекс имаше по-опитни футболисти. Затова в един мач вкарваме пет гола, а после не можем да вкараме и един", смята Иса.

По повод трансферните спекулации, пращащи го в друг тим, той заяви: "Нищо такова, щеше да ми се обади мениджърът или от клуба да ми кажат. Няма такива работи. Мисля да играя още за отбора на Литекс и да се доказвам".

В последния кръг Берое надигра Литекс в Стара Загора, но Иса отрече да е имало подценяване, предвид слабата форма на заралии. "Берое се браниха добре, с 10 души зад центъра, и ни беше заради това по-трудно да имаме повече положения за гол. Нямаше подценяване, просто нямахме много положения", каза той.

Като фаворит за шампион футболистът посочи бившия си тим Левски, предаде БГНЕС.